Gedragscode

Het succesverhaal van het huidige Swietelsky-concern begon in 1936 toen Dipl.-Ing. Hellmuth Swietelsky een nieuw bouwbedrijf oprichtte. Daarbij vertrouwde hij op zijn kennis en een handvol goede medewerkers.

Vandaag de dag behoort Swietelsky Baugesellschaft m.b.H. met ongeveer 9000 medewerkers tot de grootste bedrijven in de Oostenrijkse bouwbranche. Swietelsky is nu actief in talloze Europese landen.

Door de jaren heen heeft Swietelsky een reputatie opgebouwd als innovatief, productief en betrouwbaar bouwbedrijf. Het bedrijf wist zich in positieve zin te ontwikkelen dankzij de voortdurende uitbreiding van de dienstverlening en de bereidheid van de medewerkers, die wij als sleutel tot het succes van het bedrijf zien, om zich voortdurend verder te ontwikkelen. Ondernemend denken en zelfstandig handelen maken sinds jaar en dag een wezenlijk onderdeel uit van onze bedrijfscultuur, net als ethisch en wettelijk onberispelijk gedrag.

We willen nu en ook in de toekomst worden beschouwd als betrouwbare en competente partner voor onze klanten en leveranciers en alle zakenpartners uit de publieke en private sector. Daarom is het de verantwoordelijkheid van ieder individu om zich tegenover collega's, opdrachtgevers, opdrachtnemers, maar ook tegenover de concurrentie te allen tijde fair, respectvol en integer te gedragen.